Debattregler

För dig som vill kommentera på denna sida gäller följande:

 1. Var artig
 2. Var saklig
 3. Argumentera för din sak
 4. Kraven på ovanstående tre punkter ökar för den som väljer att skriva anonymt
 1. Kommentarsfunktionen finns för att berika debatten

  …och för att de som läser skall kunna bemöta det jag uttryckt. Det gör man lämpligen i ett tonläge som motsvarar det man skulle använt om man talar till mig, även om man väljer att skriva om någon annans åsikter. Gamla vänner kan således kosta på sig lite friare tyglar än fullkomliga främlingar.

 2. Saklighet.

  Vill du säga någonting – säg det och håll dig till sak. Pladder är inte intressant att läsa. Inte heller reklaminlägg för andra bloggar som saknar relevans för ämnet.

 3. Argumentation

  Fakta vill om möjligt ha källan angiven medan åsikter skall argumenteras för. Dina personliga aversioner mot den och den ministerns utseende eller den och den personens sexuella läggning får du uttrycka någon annanstans.

 4. Anonymitet

  Den som väljer att skriva anonymt (och inte lämnat korrekt e-mailadress/bloggadress) kan räkna med att inte få se sitt inlägg publiceras om det inte klart och tydligt uppfyller de första 3 punkterna ovan.

Avslutningsvis – jag inte bara kan ta, utan älskar kritik. Beröm är alltid trevligt för egot, men kritik får mig att växa och bli bättre.

Som riktlinje kan jag avslöja att den enda censur som ännu skett i kommentarsfältet på denna blogg är ett inlägg som fick ett par svordomar raderades, innan det i övrigt publicerades oförändrat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: