• Friskrivning, PUL & kommentarer

  På denna blogg representeras mina personliga åsikter, vilka inte nödvändigtvis sammanfaller med de åsikter som organisationer som jag är verksam inom framför.

  Publicering görs med journalistiskt syfte i enlighet med SFS 1998:204.

  Vill du kommentera inläggen rekommenderar jag att du först läser Debattreglerna. För den som önskar kommentera helt anonymt ställs krav på saklighet och resonemang. Den håller sig på en osaklig eller oförskämd nivå, får i alla fall besvära sig med att lämna relevanta kontaktuppgifter.
 • Senaste kommentarer

 • Senaste inläggen

 • Top Posts

 • Meta

 • Arkiv

 • Annonser

Debattregler

För dig som vill kommentera på denna sida gäller följande:

 1. Var artig
 2. Var saklig
 3. Argumentera för din sak
 4. Kraven på ovanstående tre punkter ökar för den som väljer att skriva anonymt
 1. Kommentarsfunktionen finns för att berika debatten

  …och för att de som läser skall kunna bemöta det jag uttryckt. Det gör man lämpligen i ett tonläge som motsvarar det man skulle använt om man talar till mig, även om man väljer att skriva om någon annans åsikter. Gamla vänner kan således kosta på sig lite friare tyglar än fullkomliga främlingar.

 2. Saklighet.

  Vill du säga någonting – säg det och håll dig till sak. Pladder är inte intressant att läsa. Inte heller reklaminlägg för andra bloggar som saknar relevans för ämnet.

 3. Argumentation

  Fakta vill om möjligt ha källan angiven medan åsikter skall argumenteras för. Dina personliga aversioner mot den och den ministerns utseende eller den och den personens sexuella läggning får du uttrycka någon annanstans.

 4. Anonymitet

  Den som väljer att skriva anonymt (och inte lämnat korrekt e-mailadress/bloggadress) kan räkna med att inte få se sitt inlägg publiceras om det inte klart och tydligt uppfyller de första 3 punkterna ovan.

Avslutningsvis – jag inte bara kan ta, utan älskar kritik. Beröm är alltid trevligt för egot, men kritik får mig att växa och bli bättre.

Som riktlinje kan jag avslöja att den enda censur som ännu skett i kommentarsfältet på denna blogg är ett inlägg som fick ett par svordomar raderades, innan det i övrigt publicerades oförändrat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: